Alle abonnementen voor mobiele telefonie van Mobile Vikings

De aanbieder Mobile Vikings is sterk in opkomst, steeds meer mensen kiezen voor de mobiele abonnementen van deze bekende aanbieder. Door de scherpe tarieven is dit natuurlijk niet zo raar, voor een laag bedrag kun je onbeperkt gebruik maken van internet. Aangezien nog niet iedereen bekend is met de mobiele abonnementen van Mobile Vikings hebben we op deze pagina het een en ander voor je op een rijtje gezet. Deze informatie geeft je net even wat meer duidelijkheid over welke soorten pakketten je kunt vinden en wat het voordeel eigenlijk is van de verschillende soorten mobiele abonnementen van Mobile Vikings.

Wat voor pakket heb je nodig?

De bovenstaande vraag is natuurlijk wel handig om te beantwoorden als je op zoek bent naar een goed abonnement. Gelukkig zal dit met de mobiele abonnementen van Mobile Vikings geen enkel probleem zijn, door het grote aantal mogelijkheden is het vinden van een abonnement wat bij je past net even wat makkelijker dan eerst. Je kunt kiezen voor de pakketten met veel internet, maar er zijn ook genoeg mobiele abonnementen van Mobile Vikings die wat simpeler van aard zijn. Hier op de pagina kan je het huidige aanbod aan mobiele abonnementen van Mobile Vikings terugvinden. Door dit zelf door te nemen zal je in een oogopslag kunnen zien welke mogelijkheden er gekozen kunnen worden.

Eén van de bekendste aanbieders

Het is niet zo raar dat er zoveel mensen zijn die kiezen voor de mobiele abonnementen van Mobile Vikings. Het grootste voordeel is dat je met de mobiele abonnementen van Mobile Vikings altijd weer voor een zeer schappelijke prijs gebruik kunt maken van jou data. Zo kan je overal waar je bent gebruik maken van het internet. Wel zo handig natuurlijk als je net dat belangrijke mailtje moet versturen. Daar komt bij dat je door middel van de mobiele abonnementen van Mobile Vikings gebruik maakt van het 4G netwerk. Dit is nog altijd de snelste verbinding die je momenteel kunt vinden. Deze snelheid komt goed van pas als je bepaalde games wilt spelen of video’s wilt streamen. Het merk heeft echt weten in te spelen op de jeugd, dit is dan ook de doelgroep voor de mobiele abonnementen van Mobile Vikings.

Kiezen voor de mobiele abonnementen van Mobile Vikings

Als je nog op zoek bent naar een goed abonnement voor je mobiele telefoon dan raden wij zeker aan om de mobiele abonnementen van Mobile Vikings eens te overwegen. Door de scherpe prijzen zal je in staat zijn om voor weinig geld optimaal gebruik te maken van je mobiele telefoon. Hier op de site kun je het huidige aanbod aan mobiele abonnementen van Mobile Vikings terugvinden. Dit overzicht laat je precies zien welke aanbiedingen er op dit moment van kracht zijn en hoe lang de acties nog lopen. Mocht je op zoek zijn naar andere diensten of pakketten dan is dit natuurlijk geen enkel probleem, ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Alle abonnementen (geen filters)

Mogelijk vindt u deze categorieën interessant:

Onbeperkte mobiele data Onbeperkt bellen Abonnementen onder € 10 / maand

Abonnementen per hoeveelheid mobiele data:

1 tot 5 GB mobiele data 5 tot 10 GB mobiele data 10 tot 15 GB mobiele data

Alle producten

Provider Product Prijs per maand Aanvragen
Mobile Vikings op Providers Vergelijken Mobile Vikings 1,5 GB + 150 min
150 belminuten per maand
Onbeperkt SMS'en
1.5 GB per maand
€ 10 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Mobile Vikings op Providers Vergelijken Mobile Vikings eSIM
€ 10 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Mobile Vikings op Providers Vergelijken Mobile Vikings 2,5 GB + 150 min
150 belminuten per maand
Onbeperkt SMS'en
2.5 GB per maand
€ 12 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Mobile Vikings op Providers Vergelijken Mobile Vikings 5 GB + onbeperkt
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
5 GB per maand
€ 15 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Mobile Vikings op Providers Vergelijken Mobile Vikings 10 GB + onbeperkt bellen
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
10 GB per maand
€ 20 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Mobile Vikings op Providers Vergelijken Mobile Vikings 12 GB + onbeperkt bellen
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
12 GB per maand
€ 25 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Mobile Vikings op Providers Vergelijken Mobile Vikings Onbeperkt
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
Onbeperkte mobiele data
€ 29 / maand Nu aanvragen Meer informatie

Mobiele abonnementen van alle providers vergelijken met deze tips!

Welkom, Youfone: de nieuwste operator in België!

De Belgische telecom-markt is een nieuwe operator rijker: Youfone kondigt immers aan om vanaf april 2021 mobiele producten aan te bieden aan Belgische consumenten!

Wie af en toe in Nederland vertoeft zal Youfone ongetwijfeld bekend in de oren klinken: bij onze noorderburen is Youfone immers al sinds 2008 actief! De operator telt er maar liefst 400 000 klanten, en is daarmee meteen de grootste, onafhankelijke operator van Nederland.

In België hoopt men natuurlijk...
Verder lezen

Zo moet je eSIM activeren bij proximus

Goed nieuws wie over een moderne smartphone beschikt: na lang wachten heeft Proximus vandaag aangekondigd dat klanten nu ook gebruik kunnen maken van een zogenaamde eSIM. Dat is een digitale simkaart die, in tegenstelling tot het klassieke exemplaar, volledig via software werkt.

Waarom is een eSIM zo interessant?

Het voordeel van zo eSIM is dus dat je niet meer met een klein plastic kaartje dient te prutsen wanneer je van abonnement of van de prov...
Verder lezen

Orange introduceert Go-abonnementen!

Vernieuwing bij Orange! De bontige beestenboel aan abonnementen, met klinkende namen zoals Dolfijn, Koala en Arend, verdwijnt en maakt plaats voor een nieuwe lijn: de Go-abonnementen. Concreet wordt het aanbod daarmee afgeslankt tot vier mobiele abonnementen, die indien gewenst gecombineert kunnen worden in een Duo of Trio-pack. Het beperkter aantal abonnementen zou alleszins duidelijker moeten maken voor klanten welke abonnementen binnen het aanbod meer of minder bieden. En dat zal vooral meer zijn: met name de mobiele data die inbegrepen is neemt toe voor bestaande klanten. Kijk maar n...
Verder lezen

Nieuw jaar, meer data bij Proximus

Proximus verhoogt de datalimieten van enkele mobiele bundels. Concreet zullen klanten met een Mobilus S, Mobilus M of Mobilus L vanaf 1 januari 2020 meer data ontvangen. Wie een mobiel abonnement in een pack, zoals Tuttimus of Minimus combineert, zal een surplus aan data ontvangen. Zo worden packs nog aantrekkelijker! Voor klanten met een Mobilus S-abonnement verhoogt de maandelijkse datalimiet van 1,5 GB naar 2 GB. In een pack ontvangen klanten 5 GB mobiele data. Bij Mobilus M sijgt de datalimiet van 5 GB naar 8 GB. In een pack verdubbelt die hoeveelheid bijna - dan ontvangen klanten...
Verder lezen
Orange op Providers Vergelijken

Datalimiet Orange Cheetah verdubbelt: dit moet je weten

Orange kondigt via haar publieke website aan dat Cheetah, het mobiele abonnement, verdubbelt kwa datalimiet: klanten ontvangen vanaf nu maar liefst 15 GB in plaats van het oorspronkelijke 8 GB. De prijs van het abonnement (€ 30 per maand) blijft ongewijzigd. Ook in combinatie met een Love Duo of Trio pakket gelden de nieuwe datalimieten. Bij deze pakketten verdubbelt de limiet nogmaals, van het nieuwe 15 GB naar maar liefst 30 GB. ...
Verder lezen