Alle abonnementen voor mobiele telefonie van Proximus

Nagenoeg iedereen die een telefoon heeft zal wel een mobiel abonnement willen hebben, zonder mobiel abonnement wordt het nu eenmaal toch lastig om je vrienden en familie te bellen of te appen. Als het aankomt op het kiezen van een goede aanbieder zijn er echt talloze opties om voor te gaan. Een van de beste keuzes om te maken is om te kiezen voor de mobiele abonnementen van Proximus. Door de voordelige tarieven zijn de mobiele abonnementen van Proximus voor iedereen mogelijk. Tijd om je hier net even wat meer over te laten zien.

Laaggeprijsde mobiele abonnementen van Proximus

De mobiele abonnementen van Proximus staan voornamelijk bekend om het feit dat ze beschikbaar zijn voor een zeer schappelijk bedrag. Dit komt natuurlijk goed van pas, hierdoor ben je immers in staat om te bellen en internet zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. De prijzen verschillen aan de hand van verschillende factoren. Mensen die op zoek zijn naar het meest voordelige abonnement kunnen terecht bij deze aanbieder, maar ook mensen die zoeken naar een grootschalig abonnement met veel internet hebben met de mobiele abonnementen van Proximus genoeg om uit te kiezen. Neem zelf een kijkje op deze pagina en ontdek wat de mogelijkheden zijn om voor te gaan. zo hoef je in ieder geval niet meer voor verrassingen te staan bij het maken van een keuze.

Een pakket wat aansluit bij wat je zoekt

Het is bij telefoons echt zo dat iedereen zijn toestel op een andere manier gebruikt. Dit is de reden dat het bij de mobiele abonnementen van Proximus mogelijk is om te kiezen uit een verscheidenheid aan opties. Deze verschillende mogelijkheden hebben als gevolg dat je altijd kunt uitkomen bij een goede samenstelling die aansluit bij wat je zoekt. Van veel belminuten tot weinig belminuten, van een kleine bundel tot een grote data bundel. Bij de mobiele abonnementen van Proximus is er genoeg keuze voor iedereen. Als je bepaalde vragen hebt over de verschillende soorten mobiele abonnementen van Proximus is het altijd mogelijk om even contact op te nemen met de klantenservice. Zij staan namelijk klaar om je verder te helpen met je vragen.

Welke van de mobiele abonnementen van Proximus kies jij?

Het overzicht op deze pagina zal je alle informatie geven die je maar nodig hebt voor het kiezen van de beste mobiele abonnementen van Proximus. Door dit overzicht zie je gelijk welke aanbiedingen er mogelijk zijn en wat je precies kunt verwachten van de abonnementen. Het is zeker geen verkeerd idee om de mobiele abonnementen van Proximus te overwegen. Het snelle internet, de lage prijzen en de beste ondersteuning maakt dit niet voor niets een van de beste aanbieders die men maar kan kiezen op dit moment. Middels een van de vele mobiele abonnementen van Proximus weet ook jij zeker dat je optimaal gebruik kunt maken van jouw mobiele telefoon.

Alle abonnementen (geen filters)

Mogelijk vindt u deze categorieën interessant:

Onbeperkte mobiele data Onbeperkt bellen Abonnementen onder € 10 / maand

Abonnementen per hoeveelheid mobiele data:

1 tot 5 GB mobiele data 5 tot 10 GB mobiele data 10 tot 15 GB mobiele data

Alle producten

Provider Product Prijs per maand Aanvragen
Proximus op Providers Vergelijken Proximus Mobile 10
90 belminuten per maand
Onbeperkt SMS'en
0.25 GB per maand
€ 10 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Proximus op Providers Vergelijken Proximus Mobilus S
120 belminuten per maand
Onbeperkt SMS'en
2 GB per maand
€ 15.99 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Proximus op Providers Vergelijken Proximus Epic Stories
120 belminuten per maand
Onbeperkt SMS'en
4 GB per maand
€ 19.99 / maand
€ 9.99 / maand
gedurende 6 maanden
Nu aanvragen Meer informatie
Proximus op Providers Vergelijken Proximus Epic Beats
300 belminuten per maand
Onbeperkt SMS'en
4 GB per maand
€ 24.99 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Proximus op Providers Vergelijken Proximus Mobilus M
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
10 GB per maand
€ 26.99 / maand
€ 16.99 / maand
gedurende 6 maanden
Nu aanvragen Meer informatie
Proximus op Providers Vergelijken Proximus Mobilus L
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
15 GB per maand
€ 36.99 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Proximus op Providers Vergelijken Proximus Epic Videos
Onbeperkte bellen
120 belminuten per maand
Onbeperkt SMS'en
4 GB per maand
€ 37.99 / maand
€ 24.99 / maand
gedurende 6 maanden
Nu aanvragen Meer informatie
Proximus op Providers Vergelijken Proximus Unlimited 5G
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
35 GB per maand
€ 42.99 / maand
€ 29.99 / maand
Gedurende 6 maanden
Nu aanvragen Meer informatie
Proximus op Providers Vergelijken Proximus Unlimited 5G Premium
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
Onbeperkte mobiele data
35 GB per maand
€ 49.99 / maand
€ 33.99 / maand
Gedurende 6 maanden
Nu aanvragen Meer informatie

Mobiele abonnementen van alle providers vergelijken met deze tips!

Nieuwe Youfone Promo: -50%!

Youfone pakt uit met een nieuwe promo: nieuwe klanten ontvangen maar liefst 50% korting gedurende de eerste drie maanden. Nadien wordt de normale abonnementsprijs toegepast. Desalniettemin een interessant aanbod waar je stevig je profijt mee kan doen!

De abonnementsprijzen van bepaalde formules werden ook gereduceerd met 1 of 2 euro per maand, afhankelijk van de gekozen opties. De korting van 50% geldt bovenop deze verlaging!

Voor Youfone 1GB me...
Verder lezen

Welkom, Youfone: de nieuwste operator in België!

De Belgische telecom-markt is een nieuwe operator rijker: Youfone kondigt immers aan om vanaf april 2021 mobiele producten aan te bieden aan Belgische consumenten!

Wie af en toe in Nederland vertoeft zal Youfone ongetwijfeld bekend in de oren klinken: bij onze noorderburen is Youfone immers al sinds 2008 actief! De operator telt er maar liefst 400 000 klanten, en is daarmee meteen de grootste, onafhankelijke operator van Nederland.

In België hoopt men natuurlijk...
Verder lezen

Zo moet je eSIM activeren bij proximus

Goed nieuws wie over een moderne smartphone beschikt: na lang wachten heeft Proximus vandaag aangekondigd dat klanten nu ook gebruik kunnen maken van een zogenaamde eSIM. Dat is een digitale simkaart die, in tegenstelling tot het klassieke exemplaar, volledig via software werkt.

Waarom is een eSIM zo interessant?

Het voordeel van zo eSIM is dus dat je niet meer met een klein plastic kaartje dient te prutsen wanneer je van abonnement of van de prov...
Verder lezen

Orange introduceert Go-abonnementen!

Vernieuwing bij Orange! De bontige beestenboel aan abonnementen, met klinkende namen zoals Dolfijn, Koala en Arend, verdwijnt en maakt plaats voor een nieuwe lijn: de Go-abonnementen. Concreet wordt het aanbod daarmee afgeslankt tot vier mobiele abonnementen, die indien gewenst gecombineert kunnen worden in een Duo of Trio-pack. Het beperkter aantal abonnementen zou alleszins duidelijker moeten maken voor klanten welke abonnementen binnen het aanbod meer of minder bieden. En dat zal vooral meer zijn: met name de mobiele data die inbegrepen is neemt toe voor bestaande klanten. Kijk maar n...
Verder lezen

Nieuw jaar, meer data bij Proximus

Proximus verhoogt de datalimieten van enkele mobiele bundels. Concreet zullen klanten met een Mobilus S, Mobilus M of Mobilus L vanaf 1 januari 2020 meer data ontvangen. Wie een mobiel abonnement in een pack, zoals Tuttimus of Minimus combineert, zal een surplus aan data ontvangen. Zo worden packs nog aantrekkelijker! Voor klanten met een Mobilus S-abonnement verhoogt de maandelijkse datalimiet van 1,5 GB naar 2 GB. In een pack ontvangen klanten 5 GB mobiele data. Bij Mobilus M sijgt de datalimiet van 5 GB naar 8 GB. In een pack verdubbelt die hoeveelheid bijna - dan ontvangen klanten...
Verder lezen