Over ons

Providersvergelijken.be is onafhankelijk, transparant en volledig gericht op de noden van u als consument. Ons doel is in de eerste plaats correcte informatie verstrekken over het aanbod aan producten en abonnementen voor digitale televisie, internet, mobiele en vaste telefonie en mobiele data.

Over de prijzen op deze website

Providersvergelijken.be doet haar best om steeds zo accuraat mogelijk het aanbod op de markt te weerspiegelen. Toch wensen we aan te geven dat de informatie op deze website foutief kan zijn, gezien providers hun prijzen met regelmaat aanpassen of omdat bepaalde providers aanbiedingen en promoties hanteren die niet voor elke klant van toepassing zijn. In geen geval kunnen we dus garanderen dat de prijsinformatie correct is. Kies daarom steeds op basis van de informatie afkomstig van de provider zelf, door via de links door te klikken naar de officiële website van elke aanbieder.

Contacteer ons

Heeft u vragen over deze website, wilt u een samenwerking aangaan betreffende het aanleveren van inhoud of adverteren op onze website? Vul het contactformulier hieronder in, en we nemen graag contact met u op.

    Andere websites door ons uitgegeven

    Luchthaven Charleroi: Alles voor reizigers die de grootste luchthaven van Wallonië verkiezen om hun vakantie te beginnen!