Alle abonnementen voor mobiele telefonie van Orange

De kans is groot dat jij wel eens van het merk Orange hebt gehoord, het is niet voor niets een van de bekendere merken als het aankomt op internet en bellen voor je mobiele telefoon. Door de uitstekende reputatie die dit merk heeft zijn er een hoop mensen die kiezen voor een van de mobiele abonnementen van Orange. Met de mobiele abonnementen van Orange is het mogelijk om jouw telefoon elke dag weer optimaal in gebruik te kunnen nemen. Als je meer te weten wilt komen over de mobiele abonnementen van Orange zal je snel verder moeten lezen!

De keuze uit de mobiele abonnementen van Orange

Het is geen verrassing dat iedereen iets anders wilt als het aankomt op de mobiele abonnementen van Orange. Iedereen heeft immers andere wensen voor zijn of haar telefoon. Sommige mensen vinden het fijn om te bellen, andere geven toch de voorkeur uit aan het versturen van een appje. Door de verscheidenheid aan opties op het gebied van mobiele abonnementen van Orange zal je in staat zijn om een pakket te kiezen wat echt aansluit bij jouw manier van telefoongebruik. Het is dan ook echt zo dat het merk Orange het voor iedereen mogelijk maakt uit één van de talloze soorten mobiele abonnementen van Orange.

Zeer scherpe tarieven voor de abonnementen

Orange is een aanbieder die bekend staat om de voordelige prijzen. Deze prijzen komen natuurlijk goed van pas, niet iedereen zit te wachten op een veel te duur abonnement. Er zijn vaak speciale kortingsacties van toepassing op nieuwe leden, ook op dit moment kan je talloze soorten mobiele abonnementen van Orange afsluiten met korting. Weet wel dat de mobiele abonnementen van Orange echt bedoeld zijn om in je bundel te blijven. Wanneer je buiten de bundel belt of gebruik maakt van het internet zal je wel weer meer moeten betalen. Los van dit gegeven zijn de mobiele abonnementen van Orange dé keuze voor iedereen die op zoek is naar een goed abonnement voor zijn of haar telefoon. Hier op de pagina kun je alle mogelijke mobiele abonnementen van Orange die op dit moment te vinden zijn bij deze bekende aanbieder.

Het afsluiten van de mobiele abonnementen van Orange

Wij raden je zeker aan om een kijkje te nemen op deze pagina om te zien welke soorten mobiele abonnementen van Orange er op dit moment allemaal te vinden zijn. Onze verscheidenheid aan opties maakt het vinden van het geschikte abonnement net even wat makkelijker. Overigens zijn er nog veel meer soorten diensten die je kunt vinden bij de aanbieder Orange. Zo kan je bijvoorbeeld ook terecht voor talloze soorten data only abonnementen. Met de mobiele abonnementen van Orange krijg je naast internet natuurlijk ook een hoeveelheid belminuten en Sms’jes. Hiermee heb je alles wat je maar nodig hebt om jouw telefoon optimaal in gebruik te kunnen nemen.

Alle abonnementen (geen filters)

Mogelijk vindt u deze categorieën interessant:

Onbeperkte mobiele data Onbeperkt bellen Abonnementen onder € 10 / maand

Abonnementen per hoeveelheid mobiele data:

1 tot 5 GB mobiele data 5 tot 10 GB mobiele data 10 tot 15 GB mobiele data

Alle producten

Provider Product Prijs per maand Aanvragen
Orange op Providers Vergelijken Orange Go Light
150 belminuten per maand
Onbeperkt SMS'en
1.5 GB per maand
€ 10 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Orange op Providers Vergelijken Orange Go Plus
Onbeperkte bellen
150 belminuten per maand
Onbeperkt SMS'en
8 GB per maand
€ 20 / maand
€ 16 / maand
12 maanden lang
Nu aanvragen Meer informatie
Orange op Providers Vergelijken Orange Go Intense
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
15 GB per maand
€ 30 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Orange op Providers Vergelijken Orange Go Unlimited
Onbeperkte bellen
Onbeperkt SMS'en
Onbeperkte mobiele data
€ 40 / maand Nu aanvragen Meer informatie

Mobiele abonnementen van alle providers vergelijken met deze tips!

Nieuwe Youfone Promo: -50%!

Youfone pakt uit met een nieuwe promo: nieuwe klanten ontvangen maar liefst 50% korting gedurende de eerste drie maanden. Nadien wordt de normale abonnementsprijs toegepast. Desalniettemin een interessant aanbod waar je stevig je profijt mee kan doen!

De abonnementsprijzen van bepaalde formules werden ook gereduceerd met 1 of 2 euro per maand, afhankelijk van de gekozen opties. De korting van 50% geldt bovenop deze verlaging!

Voor Youfone 1GB me...
Verder lezen

Welkom, Youfone: de nieuwste operator in België!

De Belgische telecom-markt is een nieuwe operator rijker: Youfone kondigt immers aan om vanaf april 2021 mobiele producten aan te bieden aan Belgische consumenten!

Wie af en toe in Nederland vertoeft zal Youfone ongetwijfeld bekend in de oren klinken: bij onze noorderburen is Youfone immers al sinds 2008 actief! De operator telt er maar liefst 400 000 klanten, en is daarmee meteen de grootste, onafhankelijke operator van Nederland.

In België hoopt men natuurlijk...
Verder lezen

Zo moet je eSIM activeren bij proximus

Goed nieuws wie over een moderne smartphone beschikt: na lang wachten heeft Proximus vandaag aangekondigd dat klanten nu ook gebruik kunnen maken van een zogenaamde eSIM. Dat is een digitale simkaart die, in tegenstelling tot het klassieke exemplaar, volledig via software werkt.

Waarom is een eSIM zo interessant?

Het voordeel van zo eSIM is dus dat je niet meer met een klein plastic kaartje dient te prutsen wanneer je van abonnement of van de prov...
Verder lezen

Orange introduceert Go-abonnementen!

Vernieuwing bij Orange! De bontige beestenboel aan abonnementen, met klinkende namen zoals Dolfijn, Koala en Arend, verdwijnt en maakt plaats voor een nieuwe lijn: de Go-abonnementen. Concreet wordt het aanbod daarmee afgeslankt tot vier mobiele abonnementen, die indien gewenst gecombineert kunnen worden in een Duo of Trio-pack. Het beperkter aantal abonnementen zou alleszins duidelijker moeten maken voor klanten welke abonnementen binnen het aanbod meer of minder bieden. En dat zal vooral meer zijn: met name de mobiele data die inbegrepen is neemt toe voor bestaande klanten. Kijk maar n...
Verder lezen

Nieuw jaar, meer data bij Proximus

Proximus verhoogt de datalimieten van enkele mobiele bundels. Concreet zullen klanten met een Mobilus S, Mobilus M of Mobilus L vanaf 1 januari 2020 meer data ontvangen. Wie een mobiel abonnement in een pack, zoals Tuttimus of Minimus combineert, zal een surplus aan data ontvangen. Zo worden packs nog aantrekkelijker! Voor klanten met een Mobilus S-abonnement verhoogt de maandelijkse datalimiet van 1,5 GB naar 2 GB. In een pack ontvangen klanten 5 GB mobiele data. Bij Mobilus M sijgt de datalimiet van 5 GB naar 8 GB. In een pack verdubbelt die hoeveelheid bijna - dan ontvangen klanten...
Verder lezen