GSM en smartphone-abonnementen vergelijken

De kans is vrij groot dat jij ook een telefoon op zak hebt, vrijwel iedereen in België heeft een smartphone. Het kan alleen wel zo zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe, een telefoon gaat na een tijdje nu eenmaal kapot. Bij ons ben je aan het juiste adres om een gsm te vergelijken. Door middel van onze vergelijking kan jij er achter komen welke telefoon nu bij je zal passen en welke prijs hier dan bij hoort. Laten we eens kijken hoe we dit precies doen en wat de dingen zijn waar wij jou selectie mee samenstellen.

Het toestel zelf
Het is natuurlijk als eerste van belang dat je gaat kijken welke gsm er nu bij jou zou passen. Bij ons op de site kan je aangeven wat je allemaal terug wilt zien bij een telefoon. Denk hierbij aan het merk of aan de grootte van het scherm. Door voor je zelf een selectie te maken van de specificaties die van belang zijn kan je zonder problemen een toestel uitzoeken wat bij je past. Kijk natuurlijk ook altijd even naar de prijs, de prijs zal van invloed zijn op het bedrag in de maand. Je kunt het maandbedrag verlagen door in het begin al een deel af te lossen, deze betaling zal dan van het totale bedrag afgaan. Als je dit uitrekent dan ben je in totaal enkele tientjes minder kwijt voor je toestel, een afbetaling is net even iets duurder.

De duur van het abonnement

Vervolgens kan je bij ons zien hoe lang een abonnement nu eigenlijk duurt. De meeste van deze abonnementen duren 2 jaar, echter is het ook mogelijk om te kiezen voor een 1-jarig abonnement. Houdt er wel rekening mee dat het maandelijkse bedrag hoger zal zijn als je een abonnement van een jaar pakt, dit is uiteraard logisch natuurlijk.

De aantal minuten en het internet

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid sms’jes je wilt hebben en hoeveel internet je wilt hebben. Je kunt altijd eens voor jezelf nagaan hoe vaak jij nu eigenlijk op het internet zit. Als je heel de dag wel loopt te appen dan is het nog niet zo verkeerd om een bundel te nemen met een aantal GB aan internet. Wanneer je op een dag maar heel weinig op het internet zit is een goedkopere en kleinere bundel ook altijd nog een optie.

Door deze drie vragen kan je aan de hand van onze site jouw nieuwe gsm vergelijken. Een toestel kopen is altijd ontzettend leuk, het neemt alleen ook altijd weer zoveel tijd in beslag. Door gebruik te maken van de vergelijking kan je een toestel kiezen wat past bij jouw eisen. Voor je het weet heb je een nieuw apparaat waar je weer al je vrienden, familie en kennissen mee kunt gaan appen!