Mobile Vikings lanceert nieuw aanbod met ongelimiteerde data

Mobile Vikings kondigt een nieuw mobiel abonnement aan met ongelimiteerd dataverbruik. Het product draagt de kleurrijke naam “Da Da Ta” en moet een speerpunt vormen tegen gelijkaardige producten van andere providers op de mobiele markt, zoals Proximus en Telenet.

Daarbij valt vooral het zeer aantrekkelijke prijskaartje op. Mobile Vikings tracht duidelijk een scherp aanbod op de markt te zetten, en biedt het nieuwe abonnement aan voor een veel lagere prijs dan de eerdergenoemde concurrenten. Intekenen op “Da Da Ta” zal namelijk kunnen voor slechts € 29 per maand.

Ongelimiteerd wel met een korrel zout te nemen: om misbruik tegen te gaan is het abonnement in realiteit beperkt tot 20 GB surfen aan volledige snelheid, waarna de download snelheid beperkt wordt naar 512 kbps. Daarmee is Mobile Vikings echter geen uitzondering – ook de andere spelers op de markt hanteren gelijkaardige maatregelen om illegitiem gebruik tegen te gaan.

Mobiele abonnementen vergeleken

We zouden Providersvergelijken.be niet zijn als we meteen het abonnement vergeleken met gelijkaardige aanbiedingen op de markt. Daarbij concluderen we inderdaad dat Mobile Vikings met scherp schiet: het abonnement Da Da Ta valt beduidend lager uit dan ongelimiteerde mobiele abonnementen van concurrenten Telenet, Proximus en Orange.

Bekijk ook deze gelijkaardige producten:

Scarlet Red 1 GB € 8 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Mobile Vikings 4 GB + 150 min € 10 / maand Nu aanvragen Meer informatie
Orange Go Light € 12 / maand
€ 9 / maand
gedurende 6 maanden
Nu aanvragen Meer informatie