Proximus lanceert Epic Combo: een abonnement met internet, mobiele telefonie en digitale televisie afgestemd op millenials

Proximus breidt haar lijn van Epic-abonnementen uit met een derde aanbod: Epic Combo. In tegenstelling tot de eerdere abonnementen Epic Stories en Epic Beats betreft het hier niet enkel een aannbod voor mobiele telefonie, maar een pack waarin mobiele telefonie, breedband internet en digitale televisie wordt gecombineerd.

Het mobiele facet biedt gebruikers onbeperkte mobiele data voor de populairste apps om televisie te streamen (Netflix, Proximus TV, Twitch en Youtube), muziek te streamen (Apple Music, Deezer, Google Play Music, Soundcloud en Spotify) of sociale media te consumeren (Facebook en Facebook Messenger, Instragram, Pinterest, Snapchat, Twitter en WhatsApp). Hier bovenop krijgen zij 4GB mobiele data voor al het andere mobiele dataverkeer. Bellen kan met de 150 belminuten inbegrepen in het abonnement. SMS’en kan naar hartelust, en is onbeperkt qua verbruik.

Televisiegebruik kan via de Proximus TV-app of de Proximus TV-website. Het pakket biedt 23 populaire kanalen aan: een mélange van Nederlandstalige en Franstalige zenders, en één Duitstalig kanaal. Hier bovenop komen nog regionale zenders, afhankelijk van de woonplaats van de gebruiker. Een gelijkaardige mix van 22 radiozenders (Nederlandstalig, Franstalig en één Duitstalige zender) vinden we terug voor wie graag muziek beluisterd via Proximus TV. TV Replay is inbegrepen, waardoor je tot 36 uur kan terugkeren in je tv-gids. Handig voor het geval je een opname was vergeten in te stellen.

Het abonnement biedt hier bovenop ook breedband internet aan via het bekende VDSL-netwerk van Proximus, zonder datalimiet.

Het Epic-aanbod van Proximus is afgestemd op millenials, jeugdige gebruikers die helemaal mee zijn met het mobiele, digitale tijdperk en dus graag à volonté media verbruiken op hun smartphone.

De abonnementen hebben een sterke nadruk op het mobiele gebruik, Epic Combo biedt bijvoorbeeld geen vaste lijn aan, en ook geen vaste digicorder om aan je televisie te verbinden: het digitale-televisieverbruik is vooral bedoeld om via een smartphone, tablet of laptop plaats te vinden. Kijken op je televisie kan nog altijd door gebruik te maken van een Chromecast (een dongle aan je televisie die de beelden van je smartphone of tablet draadloos ontvangen kan) of door je laptop aan te sluiten via een HDMI-kabel.

CategorieënTip