Nu te vergelijken: Base!

Al geruime tijd kunnen bezoekers van Providersvergelijken.be gebruik maken van onze handige overzichten op de site om hun perfecte telecomproduct te zoeken, of om te ontdekken welke promoties er momenteel het interessantst zijn bij het plannen van een provider-overstap. Het aanbod van de website bevat tal van belangrijke providers: te giganten Telenet en Proximus, maar ook kleinere spelers zoals Mobile Vikings en Scarlet, of zelfs TV Vlaanderen zijn vaste waarden op het platform.

Lange afwezige tot nu toe was Base: een provider die gekenmerkt wordt door haar duidelijke en rechtlijnige aanbod van betaalbare telecomproducten.

Maar vandaag brengen we daar graag verandering in: vanaf nu is Base aanwezig binnen onze prijsvergelijker. Dit betekent dat alle bezoekers nu eenvoudig de verschillende mobiele abonnementen van Base kunnen vergelijken met die van andere providers op de website.

Er zijn momenteel vier interessante mobiele abonnementen beschikbaar van Base, die allemaal kortingen bieden voor nieuwe klanten.

Base 5 GB + onbeperkt bellen en sms’en

Het eerste abonnement is het 5 GB-abonnement, dat onbeperkt bellen en sms’en biedt en zoals vermeld dus 5 GB aan data per maand. Dit abonnement is beschikbaar voor € 15 per maand, met momenteel een levenslange korting van € 4 per maand voor nieuwe klanten. In praktijk betaal je dus slechts € 11 per maand.

Base 10 GB + onbeperkt bellen en sms’en

Het tweede abonnement biedt net dat beetje extra: naast onbeperkt bellen en sms’en krijg je namelijk 10 GB datavolume. Dit abonnement is beschikbaar voor € 20 per maand, met voor wie nu intekent een levenslange korting van € 5 per maand. Oftewel, € 15 euro per maand na korting.

Base 22 GB + onbeperkt bellen en sms’en

Het derde abonnement klinkt als muziek in de oren voor wie vlijtig appt en streamt, want je krijgt maar liefst 22 GB aan mobiele data! Uiteraard geldt dit aanbod ook hier naast onbeperkt bellen en sms’en . Dit abonnement is beschikbaar voor € 29 per maand, met een levenslange korting van € 8 per maand voor wie nu intekent. De balans? € 21 euro per maand!

Base 70 GB + onbeperkt bellen en sms’en

Voor wie het onderste uit de kan wil halen is er tot slot het premiumabonnement, dat alle voordelen van onbeperkt bellen en sms’en combineert met maar liefst 70 GB aan datavolume. Dit abonnement is beschikbaar voor € 39 per maand, met een korting van € 10 voor nieuwe klanten, per maand en levenslang. Je betaalt voor die hele klomp aan data dus slechts € 29 per maand – straf!

In samenvatting biedt de toevoeging van Base aan de website providersvergelijken.be nieuwe klanten de mogelijkheid om gemakkelijk de verschillende mobiele abonnementen van de provider te vergelijken met die van andere providers. Bovendien bieden de vier beschikbare abonnementen interessante kortingen voor nieuwe klanten, wat betekent dat het nu een goed moment is om over te stappen naar Base.