Ontdek het uitgebreide aanbod van Proximus TV: van tv-zenders tot films en series

Proximus TV is de digitale televisiedienst van Proximus, een belangrijke speler op de Belgische telecommunicatiemarkt. Met Proximus TV kun je genieten van een ruim aanbod aan tv-zenders, films, series en andere video-inhoud.

Stand-alone of in combinatie met een pack?

Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van Proximus TV. Zo kun je kiezen voor een tv-abonnement in combinatie met een internetabonnement, of je kunt gaan voor de volledige combinatie van internet, televisie en een vaste lijn.

Je merkt dat we enkel packs opnoemen. Proximus TV is helaas niet beschikbaar als stand-alone product, waardoor je altijd een internetabonnement zal moeten afsluiten. Wil je enkel een televisie-abonnement afsluiten zonder bijhorende diensten, dan kan je eens kijken bij het aanbod van Telenet of TV Vlaanderen.

Als je Proximus TV afneemt in combinatie met een internetabonnement, heb je ook toegang tot de online videotheek van Proximus Pickx, waar je tientallen films en series kunt streamen. Pickx heeft ook een mobiele app waardoor je nu ook je favoriete content kan streamen via je smartphone of tablet.

Aanbod van Proximus TV

Het aanbod aan tv-zenders bij Proximus TV is zeer uitgebreid. Zo kun je kiezen uit meer dan 80 zenders, waaronder alle belangrijke Belgische en internationale zenders, sportzenders, muziekzenders en kinderzenders. Er is dus voor elk wat wils.

Naast het aanbod aan tv-zenders, biedt Proximus TV ook een ruime keuze aan films en series via hun video-on-demand catalogus. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de nieuwste films en series van verschillende film- en tv-studio’s, of je kunt terugkijken naar oudere films en series die nog steeds populair zijn.

Met Proximus TV kun je ook gebruikmaken van verschillende extra’s, zoals de mogelijkheid om programma’s op te nemen, te pauzeren en terug te kijken, en de mogelijkheid om programma’s op verschillende apparaten te kijken via de Proximus TV-app Pickx.

Conclusie

In samenvatting biedt Proximus TV een ruim aanbod aan tv-zenders, films, series en andere video-inhoud, met diverse opties om gebruik te maken van de dienst. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste films en series, of gewoon wilt genieten van je favoriete tv-programma’s, Proximus TV biedt het allemaal.